Professional Bowlers Association World Series of Bowling

World Series of Bowling flyttes

PBA World Series of Bowling flytter dato og sted.

I samarbeid med de som tar over etter ESPN sine TV-sendinger, FOX Sports, vil World Series of Bowling ikke bli arrangert i 2018. Det har ofte vært kollisjon med andre mesterskap i slutten av november – starten av desember, så fra 2019 er det 11-21 mars som gjelder. Siden det er 10 års jubileum vil arrangementet gå tilbake til byen det hele startet.

10 årsjubileumet vil også markeres med at det spilles på de samme profilene som for 10 år siden. Det blir da Cheetah Championship, Chameleon Championship, Scorpion Championship og PBA World Championship.

Thunderbowl Lanes ligger i Allen Park, en forstad til Detroit underkant av 20 km vest for sentrum. Det er en bowlinghall med mye historie og var bygd på 50-tallet for å være en publikumsvennlig hall, noe den enda er.

FOX Sports har planer om å sende hele eventet direkte på TV. Mer info om det vil bli gjort tilgjengelig senere.

Siden World Series of Bowling nå blir flyttet har PBA bestemt seg for å arrangere et gammelt event på høsten: PBA Fall Swing 14-20. oktober i Tulsa, Oklahoma.
Fall Swing vil inneholde Wolf Open, Bear Open og Tulsa Open og overlappes med US Open (24-31 okt) i Wichita, Kansas.

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern