Rettigheter

Frank Selvåg

1. Innhold
All informasjon du finner på dette nettstedet er publisert med gode hensikter og formålet er opplysning om det som skjer i bowlingens verden.
BowlingNytt kan ikke stilles til ansvar om noe på nettstedet påfører deg eller maskinvare noen form for skade.

2. Referanser og linker
Dette nettstedet inneholder kildereferanser og mange linker. BowlingNytt har avtale med en tredjepart som overvåker nettstedet 24 timer i døgnet og fjerner skadelige linker. Som med all teknologi kan dette feile noen ganger.
De respektive eierne av den refererte linken kan uten BowlingNytts viten ha endret innholdet, men vi stoler 100% på at vår tredjepartsleverandør fanger dette opp før noen andre.

3. Kopibeskyttelse
Forfatter har ingen intensjoner om å bryte opphavsretten til noe innhold. Alle bilder eller annen media som enten er merket med opphavsrett eller bildetekst som inneholder informasjon om opphavsrett tilhører den respektive eieren.
Alle bilder eller annen media som enten er merket med BowlingNytt eller ikke har noen informasjon om opphavsrett tilhører BowlingNytt og forfatter må kontaktes om du ønsker å videredistribuere.

Ved å benytte www.bnytt.no / www.bowlingnytt.no er ansett som en bekreftelse på at du godkjenner de punktene ovenfor.
Oppdatert fredag 01. juni 2018

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern