Norge Turneringer

Oppdalstreffet 2018

“Startskuddet” for sesongen – Oppdalstreffet – er ferdigspilt og vinnerne er kåret. 

102 utøvere møttes på Oppdal (så klart!) for å delta på den årlige sommerturneringen Oppdalstreffet. 73 herrer, 23 damer og 6 juniorer.

Glenn Morten Pedersen ledet herreklassen innledende med 2003 over 9 serier (222,6 snitt). Cutten til topp 16 som kvalifiserte seg ble på 1867.
I dameklassen ledet Grethe Walstad Fosseide med 1922 (211,6 snitt). Cutten til topp 8 til finalespill ble på 1796.

I de forskjellige gatewayene til finalespill gikk følgende spillere til finale, sammen med de fra den ordinære kvalifiseringslista:

Herrer
Veteran: Gaute Hoff og Ulf N. Moen
U-23: Lars Herstadhagen og Runar Granum
Early Bird: Olav Gimse, Terje Barkald, Per Frode Sterud og Morten Berntsen

Damer
Veteran: Liv Grete Rundhaug
U23: Hanne Buran Spets
Early Bird: Gerd Brandett og Fredrikke Bøe

Finalespillet ble spilt over 3 serier – halvparten gikk videre til neste runde. Ettersom plassering i kvalifiseringen avgjorde hvilket finalesteg du kom inn i (populært kalt “bye”) så kunne du med en bra kvalifisering være sikret en bra sluttplassering.

Torill Tvedt kom inn i semifinalen og hadde ingen problemer med å kvalifisere seg videre til finalen sammen med Sandra Hansen. I finalen ventet de to beste fra kvalifiseringen, Grethe W. Fosseide og Camilla Bratås.
Over 3 serier fikk Torill 605 poeng og vant med en margin på 37 poeng ned til Grethe som endte på 2. plass.
Camilla tok 3. plassen med 530 og Sandra på 4. plass med 488.

For herrene var Mads Sandbækken, sammen med Glenn Morten Pedersen, Jan Cato Sparby og Christer Aker seedet til finalen.
Tor Inge Jansen, Mathias Reinertsen, Åge Malmo og Per-Einar Walstad var de 4 andre som kom seg til finalen etter å ha kjempet seg igjennom finalestegene.

Den tidligere verdensmesteren Mads Sandbækken gikk i tet fra start av og ga aldri fra seg den plassen. Det ble riktig nok litt spennende helt på tampen, men Mads holdt hodet kaldt.
Glenn Morten på 2. plass, Tor Inge på 3. plass, Mathias på 4. plass, Åge på 5. plass, Jan Cato på 6. plass, Christer på 7. plass og Per-Einar på 8. plass.

Juniorklassen hadde ikke finalespill, så den ble vunnet av Mikkel B. Berntsen fra Briskebyen BK.
Gaute Skar-Hovde tok 2. plassen. Anders Johansen og Sander Kastås-Lindstad, som begge er i London på turnering denne helga, endte på tredje- og fjerdeplass.
Andreas Engan Aas på 5. plass og Mathias Danielsen Otting på 6. plass.

Se fullstendig resultatliste.

Neste store turnering på plakaten er Charles Minnecup 18. til 26. august. Turneringen er den første delturneringen i kvalifiseringen til World Cup og VM for veteraner.

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern