Europa European Bowling Tour Norge Sverige Turneringer

Positive endringer i EBT 2017

Norwegian Open får økt status i European Bowling Tour (EBT) denne sesongen og en ny turnering kommer på terminlista.

Etter mange avlysninger i EBT denne sesongen har Norges Bowlingforbund fått godkjent søknaden slik at Norwegian Open by Brunswick blir oppgradert fra Satellite til Bronze. Det betyr at Norges største turnering vil gi doble rankingpoeng for de som kjemper om å spille seg inn til Masterfinale. Premiestigen øker fra 239,000kr til 275,000kr.

Det er svært positivt for turneringens del siden det er den siste EBT turneringen som vil bli arrangert i 2017. Det vil generere enda flere tilreisende fra rundt om i Europa og man vil tro at nivået blir høyere.

Ny turnering kommer inn i EBT kalenderen
Det har vært urovekkende mange avlyste turneringer til 2017 sesongen i European Bowling Tour (se kalenderen her). Mange har også spurt seg om det vil finnes noe EBT til neste sesong.
Lucky Larsen Masters som er en helt fersk turnering ble lagt til i World Bowling Tour kalenderen tidig i februar og de har nå også fått EBT status.

Lucky Larsen Masters
Lucky Larsen Masters logo. Foto: luckylarsenmasters.com

Turneringen som vil bli arrangert i Malmö blir klassifisert som en Gold tournament med minst 912,000 SEK i premiepenger. Slik som premiestigen er satt opp nå så vil plass nummer 44 bli premiert med 5,000 SEK og 1. plassen tar med seg 160,000 SEK.

Sammen med Brunswick Euro Challenge vil Lucky Larsen Masters være å finne i både kalenderen til European Bowling Tour og World Bowling Tour.

Du vil etterhvert finne informasjon om turneringen på deres egen hjemmeside. BowlingNytt vil også komme med informasjon etterhvert som detaljene blir klare.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern