Mesterskap Norge

Trondheim BK leder etter innledende i lag NM

De 38 herrelagene i årets lag NM har spilt ferdig innledende. Trondheim BK leder – Molde ligger rett bak.

Årets lag NM arrangeres på Heimdal i Trondheim denne helga. 38 lag har vært igjennom kvalifisering, der 24 går videre til kvartfinale i morgen. Det har vært masse folk innom hallen, som dessverre ikke har livescore for de som følger med hjemme.

Trøndelag Bowlingkrets måtte gi opp forsøkene med livestream, da de tekniske duppdingsene ikke fungerte som planlagt. En nødløsning til finalen er under planlegging.

Molde BK tok førersetet etter den første pulja. De spilte seriene 1095, 1126 og 1036. 242 poeng bak endte Dora BK i denne pulja og Sofiemyr BK på 3. plass.

I den siste pulja i dag kom Trondheim BK med Macronlaget sitt. De så seg aldri tilbake og tok ledelsen fra første serie. En enda bedre andreserie, så kom det en tøffere sisteserie. Ankermann Arvid Espen, godt hjulpet av de andre 4 på laget, fullførte jobben sin og sørget for at de beholdt topplasseringen etter innledende med 45 poeng ned til Molde.

Cutten til topp 24 ble til slutt på 2896 og lottovinnerne fra Verdal BK tok den plassen..

I morgen kl. 09:00 spiller damene innledende.
12:30 spiller herrene kvartfinale.
16:00 spilles semifinale for damer og herrer.

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern