Mesterskap Norge

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Kan man kopiere teksten som ble skrevet for 1 år siden? Trondheim BK vant både herre- og dameklassen. For andre år på rad!

5,5 timer med NM finale, men det var ikke nok for de andre lagene. Trondheim BK ledet NM med begge lag fra første serie. “Hjemmefordel” kom det surt fra noen i publikum. Nei! Om norsk bowling ikke har en nasjonalarena, så kan man aldri slenge med leppa om at et lag har hjemmefordel. Det er et ugyldig argument, punktum.

Man kan ikke gjøre mye annet enn å beundre hva Trondheim BK har fått til de siste sesongene. Og når både dame- og herrelag leder et norgesmesterskap fra første serie så er det bare å bøye seg i hatten. Attpåtil har damelaget sitt 2. lag på pallen også!

4. Drammen Tigers
5. Molde
6. Munken

Les: BowlingNytt LIVE fra finaledagen

Det var en kamp i dag som kunne ha bikket gullet i en annen retning. Det var når TBK gutta møtte Solør i nest siste serie. Men trønderne spilte en fantastisk serie.

Til slutt endte de 495 poeng foran Solli BK. Solør tok bronse, 34 poeng bak Solli.

Damefinalen hadde ikke helt samme spenningsnivå som hos herrene. TBK kjørte sikkert som toget igjennom samtlige serier og ga seg ikke før de var 668 poeng foran Solør på 2. plass. 145 poeng bak der endte TBK 2.

En fugl hvisket inn i øret vårt at dette er første gang Molde BK sender damelag i lag NM. Det står stor respekt av hva det laget spilte i dette mesterskapet og det er tydelig at de har noe på gang i Rosenes By!

4. Fredrikstad
5. Fyllingen
6. Molde

Se resultatene på BowlingRes

Andre nyheter

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Trondheim BKs damer i tet

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern