Ligaspill Norge

Serieomgang 3

Serierunde 3. Under er det en liten oppsummering fra hver kamp.

I Macronligaen for herrene dro TBK og Munken til østlandet denne helga. Briskebyen, Glåmdal og Solør var motstanderne som ventet.

En kruttsterk sisteserie sørget for at TBK tok helgas første seier mot Briskebyen. 5-3 sto det før siste serie i favør hjemmelaget, men 0-4 sendte alle poengene med TBK.

På Flisa åpnet Jonas Dammen med 300 mot Munkene, og var svært delaktig for å plukke alle poengene. Bortelaget tar med seg 4 banepoeng – 3 av dem i serie 2, men hjemmelaget tok alt i den siste serien til 8-4.

Munken tok så turen videre til Kongsvinger med et håp om at Bjørn Einar Rudshagens sølibat kunne bikke poeng i deres favør, men det skjedde ikke.
En helhjertet kamp for Glåmdal endte i en sjelden 12-0 seier.

“Juniorlaget” Cross tok turen til Oslo for å møte Solli. Med en småskadet Georg Skryten på laget gikk det heller trått for Cross som kun kapret 1 banepoeng i hver serie. 9-3 til Solli.

Kamp nummer to på Flisa sto mellom Solør og TBK, fjordårets tittel-rivaler om det kan kalles. Bortelaget hadde et grep om kampen, men Solør gjorde en massiv sisteserie for å berge uavgjort. De kunne tatt alt, men Patrick G. Emblem fyrte av en 266 serie og ga TBK et poeng.

LES: Major Mika til PBA Hall of Fame

En vond start på sesongen for Ringerike denne sesongen, og det ble ikke bedre etter kampen mot Cross. En OK åpning på kampen, men Cross kjørte over hjemmelaget i serie to og tre. Noen tette serier, men seieren var aldri truet for Cross som etter å ha spilt i Oslo og Hønefoss skulle fly til Tromsø for den siste kampen denne runden.

Briskebyen fikk besøk av Munken, som har to tap i bagasjen fra før denne helga.
Bortelaget åpnet lovende med 3-1, men det ble enveiskjøring i serie to og tre. Munkene kunne tatt med seg et banepoeng i den siste serien, men 8 poengs margin holdt til 9-3 seier for Briskebyen.

TBK sto ovenfor sin siste kamp i serierunde 3 mot Glåmdal. 1-3, 1-3 & 1-3 i alle serier og 9-3 til TBK, som med det leder Macronligaen. De har også 1 kamp mindre spilt enn Solør.

De to siste kampene ble spilt i Tromsø. Mascot og Cross tok turen opp til Nordens Paris for å møte Arctic Strike.

En jevn kamp ble spilt mellom Arctic og Cross, men en heroisk tredjeserie av gutta fra oljebyen sørget for seier. De vant den siste serien 4-0 og med det kampen 7-5.

Byen er Bergen og laget er Mascot. De var neste gjest for Arctic.
En svært jevn åpning som resulterte i banepoengseier med 1 poeng for Mascot og 1 poeng som skilte totalen i favør Arctic. 13 og 11 poeng skilte de to andre baneparene, og endte 2-2.

Også jevnt i serie 2, men hjemmelaget drar i land 4-0. I den siste serien spikres seieren for Arctic som vinner 9-3.

Se alle resultatene på bowling.no

I Macronligaen for damene dro TBK til Hedemark og Fyllingen fikk besøk av Solli og Frogner.

Glåmdal ville nok ha jublet om de på forhånd hadde visst de skulle få 1 poeng mot TBK, men de tok alle poengene.
En svært jevn kamp resulterte i at kampen ble avgjort med små marginer. 7-5 til Glåmdal

Neste kamp for TBK var mot Solør. Solør har hatt en kjempefin utvikling siden de rykket opp for 1,5 år siden og denne kampen kan kanskje beskrives som deres beste seier hittill. De banker et gulljagende godstog fra Trondheim med 10-2 og er med det serieledere etter 3 serieomganger.

Les Østlendingens reportasje fra Flisa denne helga (ekstern link)

Fyllingen spilte uavgjort mot Solli. Tredje serie vant Solli 3-0 og siste serie vant Fyllingen 3-0. Solli spilte seg bedre fra serie til serie, men det holdt ikke da hjemmelaget skrudde opp tempoet og sørget for 6-6.

Neste kamp var mot Frogner. Hjemmelaget fikk aldri et skikkelig tak på kampen og Frogner står med like mange seire på like mange kamper denne sesongen. 8-4 til Frogner.

Se resultatene på bowling.no

1. divisjon herrer ledes nå av Molde.
De tapte kampen mot Drammen Tigers 7-5 og vant 9-3 mot Solør 2.
Drammen Tigers hadde en bra helg etter at de vant 6-5 mot Trondheim før de reiste til Molde. De står med 3  seire på 3 kamper.

Askøy sto svært ribbet etter helga. De tapte 12-0 borte mot Larvik og 11-1 borte mot Vepsa. 4 tap på 4 kamper og det lyser i noen varsellamper hos “øyværingene”.

Se alle resultatene fra 1. divisjon.

1. divisjon damer ledes av Haugesund, som har fått på plass et slagkraftig lag til sesongen.
Dobbel hjemmekamp mot Dora BK ble til 11-1 og 8-4 seier.

Molde spilte dobbelkamp hjemme mot TBK 2. Begge lag tok en seier hver – 6-5 og 5-7.

PS!
Skriblerier om seriespillet var tidligere på NFBs sider. Som et prøveprosjekt ut året vil BowlingNytt samarbeide med NBF om dette på bowlingnytt.no.

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern