Norge

Larvik BK til Macronligaen

Opprykkskampen mot Askøy BK gikk i favør til Larvik BK med små marginer i 1. divisjon. Det var åpent helt til slutten.

Askøy BK inviterte Larvik BK til dekket bord, men det var gjestene som dro hjem med billetten til Macronligaen. Når man avslutter med 3 hjemmekamper og ikke avgjør opprykket så føles det utrolig bittert for Askøyværingene som må spille 1. divisjon også neste sesong.

Det er 3 år siden Larvik BK rykket ned fra Umbroligaen (skiftet til Macronligaen til denne sesongen). Sammen med Briskebyen BK skal de få sine første kamper i Macronligaen til høsten.
Briskebyen BK avgjorde opprykket i forrige serierunde mot nettopp Askøy BK i en spennende kamp som endte 5-7.

Siste rute ble avgjørende
Det var 5-3 til Larvik etter 2 serier. Den siste serien måtte Askøy vinne med 4-0 og gutta var utrolig nære å bikke alt til sin fordel, men marginene var ikke på hjemmelagets side i dag.
Et skikkelig “Randy Pedersen moment” gjorde at hjemmelagets Bjarte Lygre satte igjen kjegle 8 i siste rute. Robert Lind på bortelaget trengte 9 kjegler i det siste slaget for å sikre opprykket til Larvik og med strike var det ingen tvil. Larvik tar det banepoenget med 2 pinner og sikrer kampen til 6-6 og opprykk!

Se tabellen her.

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern