Mesterskap Norge

Tor Inge Jansen skal representere Norge

I dag ble det bekreftet at Tor Inge Jansen skal være Norges representant i det 53. Bowling World Cup som arrangeres i Mexico.

Lite kan vel slå den følelsen av å få spørsmål fra NBF om å representere landet sitt i et mesterskap til høsten. Den følelsen fikk Tor Inge Jansen for noen uker siden da forbundet tok kontakt.

Rankingvinner Fredrik Tjernes måtte takke nei til å dra på mesterskapet på grunn av en ny jobb. Trolig stod det mellom World Cup og VM for Fredrik som valgte det sistnevnte.
På andre og tredjeplass på rankinglista finner vi Glenn Morten Pedersen og Svein Åke Ek. De begge takket nei siden de har fått plass på den prestisjetunge turneringen World Series of Bowling som starter midt i World Cup.

Tor Inge Jansen fra Briskebyen BK endte på 4. plass i rankingen. Han fikk til slutt spørsmålet som han takket ja til.
Sammen med rankingvinner for damene Åse Jacobsen skal de dra til Hermosillo i Mexico i starten av november.

LES: Hvem spiller hvor neste sesong?

Det var lenge en uhyre spennende avslutning på Norgesmesterskapet som var den siste tellende World Cup kvalifiseringen. Heidi Thorstensen kjempet helt inn til siste slutt, men Åse trakk det lengste strået. Hun ble Norgesmester og fikk billett til World Cup.

November og desember vil bli 2 morsomme måneder med mye bowling fra Amerika med norsk deltagelse. Først ut er World Cup 4. til 12. november med Tor Inge og Åse. Så starter World Series of Bowling (WSoB) 7. til 19. november der Svein Åke Ek, Glenn Morten Pedersen, Øyvin Kulseng og Jens Mathiesen utgjør 4 av maksimalt 185 utøvere fra hele verden.
Og det ender med Verdensmesterskapet i Las Vegas fra 23. november til 5. desember. Laget til VM er består av de 4 som skal til WSoB pluss Tore Torgersen og Fredrik Tjernes.

Åke og Åse skal også spille European Champions Cup i Wien siste uka av oktober.

Andre nyheter

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Trondheim BKs damer i tet

Frank Selvåg

Trondheim BK leder etter innledende i lag NM

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern