Finland Professional Bowlers Association

Major Mika i PBA Hall of Fame

Mika Koivuniemi (51), også kjent som “Major Mika” fikk i går beskjed om at han vil bli innlemmet til PBA Hall of Fame på nyåret

Sjefen i PBA Tom Clark annonserte i går at Mika Koivuniemi og Patrick Allen vil få sitt navn inngravert i PBA Hall of Fame etter mange års innsats for sporten og noen beundringsverdige karrierer.

Sammen med de to vil også veteranjournalisten Bob Johnson og turneringsleder Jim Doty få sin plass i PBA Hall of Fame. Bob Johnson er velkjent i PBA miljøet og har ledet 4 nasjonale bowlingmagasiner i sin karriere og fått 75 priser for sitt verk.
Jim Doty er daglig leder av Indianapolis’ Royal Pin Leisure Centers kjeden siden 1996 og har vært arrangør for minst ett major championship pr år.

Koivuniemi som nå bor i Emiratene og trener landslaget der, fikk sitt nickname “Major Mika” da han vant 2 major titler i 2000 og 2001 før han vant en “vanlig” PBA tittel.

-Jeg har en svært god dag, forteller Mika. Jeg var 32 år da jeg joinet PBA, men jeg hadde masse erfaring fra å spille rundt hele verden.
Tiden går veldig fort. Kan ikke forstå at det nå er 3 år siden jeg spilte PBA touren sist gang, men å få navnet mitt i PBA Hall of Fame er en stor stor ære.

Mika avsluttet karrieren sin som profesjonell i PBA i 2015 etter å ha vunnet 14 titler.

Patrick Allen FOTO: PBA LLC

Patrick Allen (48) har vunnet 13 titler i PBA og ble Player of the Year i 2004-05 sesongen.

-Jeg vet ikke helt hva jeg føler nå, sier Allen. Folk har sagt til meg lenge at jeg er sikret en plass i PBA Hall of Fame, men du vet aldri før det faktisk skjer. Nå må jeg begynne å forbedere en tale…

PBA Hall of Fame seremonien vil vises på FloBowling 5. januar. Det vil også være muligheter for å kjøpe seg billetter til seremonien som vil holdes på International Bowling Campus i Arlington, Texas.

Trivia: Patrick Allen har spilt 300 PBA turneringer og tjent penger på 214 av dem. Han har 218,9 i snitt på over 6,300 serier.
Trivia 2: Mika er den eneste utenfor USA som har vunnet både USBC Masters og US Open.

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

25 år gammel – 10 PBA titler

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern