Internasjonalt Professional Bowlers Association

Britisk seier i U.S. Open

Dominic Barrett (33) fra England feide all motstand til side i nattens finale i U.S. Open og vant sin andre PBA Major tittel.

(PBA LLC) Dom Barrett ble den tredje utøveren utenfor USA som har vunnet U.S. Open. Mika Koivuniemi og Francois Lavoie er de to andre.

I finalen mot amerikanske Jakob Butturff svingte det begge veier. En åpen femterute av Dom ga Jakob overtaket, men inn til siste rute hadde de begge dobbel strike å jobbe med.
Jakob satte nesten 7-10, men kjegle 7 falt sent. Han plukket opp den sparen og og striket i ekstrakastet – Dom måtte da ha strike i det første slaget.

Han fikk det han var ute etter. I ekstraslaget satte han igjen 4-6 split og ble tvingt til å plukke minst 1 kjegle for å vinne. Han bommet til venstre på merket, men innenfor til at han fikk med seg kjegle 6 som var nødvendig.

-Jeg prøver alltid å dra ned tempoet i alt når jeg kommer i slike situasjoner. Fortalte meg selv at jeg ikke skulle bomme høyre når jeg gikk opp for å sikre seieren og det er ganske sikkert at det ikke skjedde, forteller Dom.

-Dette betyr enormt, fortsetter han. Spesielt for familien min hjemme i England. Kona mi har knapt sovet de siste 10 ukene med vår nyfødte. Det er på tide at jeg kommer hjem og er pappa for en periode nå.

Kongen av U.S. Open

Jakob Butturff (24) har virkelig slått igjennom de siste årene. Med sin svært ukonvensjonelle stil har han 2 år på rad vært 1. seed i U.S. Open – en “tittel” han deler med legenden Earl Anthony.

-Det er smertefult, spesielt å tape med 1 poeng. Men jeg kan i det minste si at jeg har vært i finalen i U.S. Open 2 år på rad. Det er det eneste jeg klarer å ta med meg videre, men det er uansett en god følelse, sier Jakob.

STEGFINALE
Nummer 1 – Dom Barrett vs. Marshall Kent, 258-203
Nummer 2 – Dom Barrett vs. EJ Tackett, 264-248
Semifinale – Dom Barrett vs. Kris Prather, 226-222
Finale – Dom Barrett vs. Jakob Butturff, 207-206

Andre nyheter

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Zavjalova klatret helt til topps i Florida

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern