Professional Bowlers Association USBC

Utstyr til Xtra Frame stjålet under transport

En lastebil som inneholdt utstyr for PBA Xtra Frame og bowlingutstyr tilhørende topp 16 utøverne fra PBA Tournament of Champions ble stjålet i Albuquerque, New Mexico natt til søndag. Lastebilen ble funnet ca 55 km fra åstedet tidligere i dag.

I lastebilen som var på vei fra Oklahoma til Las Vegas var det 30+ datamaskiner som blir benyttet til produksjon av Xtra Frame. Da lastebilen ble funnet var alt av datautstyr borte. USBC jobber nå på spreng med å frakte sitt eget streamingutstyr til Las Vegas slik at det forhåpentligvis blir sending som planlagt på Xtra Frame når USBC Masters starter i morgen.

Utstyr til utøvere og markedsføringsmaterialer ble funnet uberørt i lastebilen. Det skal bare ha vært kuler som ble fraktet for utøverne. Sko og annet skal de ha hatt med seg selv i egen bagasje på den 1850 km lange reisen fra Shawnee, Oklahoma til Las Vegas.

For seriekjennere er Albuquerque, New Mexico byen Jesse og Walter Whites fra Breaking Bad tilhører, men de er som kjent “ute av gamet” (iallfall slik serieskaperne forteller).

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern