Professional Bowlers Association Sverige USBC

USBC Masters tittel nummer 4 for Jason Belmonte

Jason Belmonte vant USBC Masters etter å ha satt på plass Michael Tang fra San Fransisco i finalen.

Dette er den 4. USBC Masters tittelen for Jason Belmonte (1. seed) og den 8. Major tittelen totalt i karrieren. Han står nå likt med «Hall of Famerne» Mike Albuy og Walter Ray Williams. Earl Anthony og Pete Weber har 10 major titler.

Michael Tang
Finalemotstander Michael Tang. Foto: PBA LLC

Hans finalemotstander Michael Tang (4. seed), som startet med å slå ut Martin Larsen, Alex Hoskins og sin eldre bror Darren Tang. Det er første gang siden 1994 at to brøde spiller i en TV finale.

Belmo åpnet finalen med 7 strike før kjegle 7 stod igjen. Han tok sparen og striket ut serien for 279. Michael hang ikke helt med og avsluttet med 212.

Han kunne ha blitt den første i historien som hadde vunnet turneringen fra 4. seed, bare 2 ganger tidligere har en som har vært under 2. seed vunnet.

Neste på PBA kalenderen er PBA XF Reality Check Classic. En helgeturnering i Florida 17. til 19. mars før EBT/WBT Brunswick Euro Challenge i München.

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern