Professional Bowlers Association Sverige

Ny PBA tittel for Jesper Svensson og Kyle Troup

Jesper Svensson har kanskje ikke vært helt i 100 de siste månedene, men sammen med dobbelpartner Kyle Troup tok Jesper seieren i Roth/Holman PBA Doubles Championship.

Bayside Bowl i Portland var destinasjonen for dobbelturneringen som ærer PBA Hall of Famerne Mark Roth og Marshall Holman. Jesper Svensson har gått over 1 år nå uten en tittel, den siste ble satt i Brunswick Euro Challenge i fjor. Enda lengre tok det for Kyle Troup som fikk sin, frem til nå, eneste tittel i 2015.

Sammen med den fargerike og lettkjennelige Troup jr. stilte duoen i matchende outfit og sikret seg 1. seed til finalen på søndag.
Motstanderlaget bestod av PBA Player of the year 2016 EJ Tackett og Marshall Kent. De var 2. seedet og slo ut Dick Allen & Zeke Bayt i semifinalen.

Mot Jesper og Kyle fikk de store problemer. Før siste rute var ferdigspilt var kampen over og det endte 279 mot 195.

Jesper Svensson
Jesper Svensson takker fansen etter at seieren var sikret. Foto: PBA LLC

Jesper står nå med 6 PBA titler (1 major) og Kyle doblet sine titler til 2. De deler førstepremien på $24,000.

Trivia
Marshall Kent ble kåret til PBA Rookie of the year I 2013, EJ Tackett vant året etter og Jesper vant den utmerkelsen i 2015. Francois Lavoie vant i fjor.

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern