Professional Bowlers Association

Jesper Svensson videre til morgendagens finale

Høy puls på de som så på semifinalen i kveld. Jesper Svensson eliminerte Tom Smallwood, EJ Tackett og Thomas Larsen.

Med kun 189 i snitt på Bear profilen i kvalifiseringen hadde Jesper Svensson oddsene mot seg i dagens semifinale. Han kom inn i kamp nummer 2 mot Tom Smallwood og er trolig den første i historien i PBA som har vunnet en kamp med en plastikkball.

Tom Smallwood fikk etterhvert trøbbel og med sparemiss i siste rute avanserte Jesper videre til kamp 3 der PBA Player of the Year og trolig den aller beste bowlingutøveren i verden akkurat nå: EJ Tackett.

EJ hadde problemer og slet lenge med å få lommetreff. Svensken utnytter EJs svakheter og avanserer enkelt til dagens siste kamp der danske Thomas Larsen ventet.

Endring av oljeprofil
Larsen hadde samme problemene som EJ og Jesper kommer seg videre til morgendagens finale som sendes direkte på ESPN klokken 19:00. Han møter Chris Barnes i første kamp.

Marshall Kent er 1. seed i finalen og kunne bestemme profil til semifinale og finale.
Til semifinalen valgte han Bear som profil. Den tøffe plate profilen forårsaket problemer for utøverne og lav score i semifinalen. Under intervjuet mens semifinalen pågikk var han fast bestemt på at den tøffe profilen skulle også bli lagt i morgen.

Nå etter semifinalen har Marshall gjort en helomvending og byttet profil til Wolf. Det kan være en konspirasjonsteori i bakgrunn på de lave seriene i dagens semifinale at dette er ikke 100% Marshall som har bestemt dette.

Lurer du på hvordan du kan se ESPN her i Europa? Les hva vår Makedonske venn fortalte

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern