Internasjonalt OL

Bowling blir med i Olympic Channel

I går sprakk nyheten om at bowling blir å finne på Olympic Channel i fremtiden. Er dette et godt tegn foran de neste lekene?

22. desember annonserte The Olympic Channel at de har kommet frem til en samarbeidsavtale med World Bowling om innhold til TV kanalen.
Sammen med 38 andre internasjonale forbund og IOC godkjente organisasjoner vil bowling berike kanalen ytterligere. Kanalen hadde oppstart i august i år og vil før året er omme ha sendt over 50 direktesendinger fra ulike idretter.

Olympic Channel vil jobbe sammen med de respektive forbundene  for å lage innhold. Blant annet direktesendte arrangementer, nyhetsinnslag og mer. Hva som kan komme fra bowling er ikke godt å vite. Siden Xtraframe dekker det meste av PBA i statene er det store sjanser for at Europa og Asia vil bli ekspandert bredere.

Presidenten i World Bowling hadde følgende å si om det nye samarbeidet: “Dette er et fantastisk steg i riktig retning for å ekspandere bowling som en sport”.

The Olympic Channel er en global plattform hvor du kan se idretter utfolde seg. Mange velkjente utøvere og mange du ikke har hørt om. Kanskje finner du en sport du aldri har hørt om også?

Kanalen er tilgjengelig over hele verden. Du kan laste ned appen for android, iOs eller se på olympicchannel.com.

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Zavjalova klatret helt til topps i Florida

Frank Selvåg

Georg Skryten er verdensmester

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern