Europa Reise

Youth London International

Siste helga i juli arrangeres Youth London International, en turnering for ungdommen.

Man kan alltids forvente en spenstig oljeprofil og sterke spillere. Airport Bowl ligger 2 minutter med bil fra Heathrow Lufthavn og det finnes titalls forskjellige hoteller tett i tett rundt bowlinghallen.

Man kan forvente å møte Richard Teece som vant PBA Shark Championship i World Series of Bowling i vinter, sammen med hans bror Raymond som også spiller i PBA.

Turneringen har 4 klasser:
-Under 21 (ikke fylt 22 innen 31. aug. 2018) får 0 i hcp.
-Under 17 (ikke fylt 18 innen 31. aug. 2018) får 10 i hcp.
-Under 13 (ikke fylt 14 innen 31. aug. 2018) får 20 i hcp.
-Under 9 (ikke fylt 10 innen 31. aug. 2018) får 40 i hcp.

Spilles 8 serier. Førstestart koster £40 (ca 440kr) og reentry koster £35 (ca 380kr).

Det kommer utøvere fra flere nasjonaliteter og det kan være veldig spennende å knytte bånd med andre fra andre kulturer.
Utøvere fra Polen, Malta, Sveits, Finland, Nederland og Norge er foreløpig påmeldt.

Se all informasjon på turneringens hjemmeside.

Reise

Fly via eller fra Oslo, Stockholm eller København til London Heathrow (LHR) med SAS. Reisen til London er akkurat nå rimelig, men hjemreisen koster en del mer. Kan være lurt å kjøpe hver for seg. Rundt påsketider vil det komme et salg som trolig senker prisen på hjemreisen.

Opphold

Egen erfaring med IBIS som ligger i nabobygget. Et veldig bra hotell med ganske høy standard og lav pris med tanke på at det er London (og omegn). Bli medlem i Accor Hotels og du får 5%-10% rabatt på rommet, samt at du blir tildelt det beste rommet.

Trening

Om det er en del som ønsker å reise over og kanskje har lyst til å dra litt tidligere i den uka, så kan jeg (Frank Selvåg) prøve å ordne med at dere får trene sammen med Richard og Raymond. Det kommer selvfølgelig an på om de har tid og at det er ledig i hallen. Hallen har normalt lange ventelister, så det er om å gjøre å være tidlig ute. Ta kontakt!

Opplev London

London er en verdensmetropol og kan by på nesten alt du ønsker når du ikke tenker bowling.

Kino: Er det en verdenspremiere på en storfilm denne helga? Da har du store muligheter for å få et glimt av filmstjernene, da de som oftest er på premierene enten i Los Angeles, London, Tokyo eller Sydney.

Dronninga: Det er nesten 100% sjanse for at du ikke treffer dronninga mens du er der, men ta gjerne en tur å se på leiligheten hun bor i. Eller Windsor Castle – Slottet hun ble født på som ligger en 15 minutters kjøretur fra bowlinghallen.

Fotball: VM arrangeres i Russland og under bowlingturneringa er alle spillerne på vei tilbake fra sin ferie. Trolig ingen kamper å oppdrive, men å besøke Wembley, Stamford Bridge, Emirates Stadium osv er en opplevelse i seg selv. Samt at de selger guidet turer inne på gressmatta og garderober.

Annet: London Eye, Big Ben, Soho, Madame Tussaud, SIS building, London Bridge ++

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Sammendrag av året så langt

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern