European Bowling Tour Reise

Scheveningen Dutch Open 2017

Scheveningen Dutch Open arrangeres på kysten i den Nederlandske byen Haag. Det er en satelite turnering i European Bowling Tour.

Det er riktignok litt i seneste laget å reklamere for Scheveningen Dutch Open siden den starter 9. september. Men skulle du ha reiselyst og få oppleve en av de viktigste byene i Europa så er dette turneringen for deg.

Haag er byen der parlamentet, landets regjering og kongehuset har sin residens. Den inneholder også Den internasjonale straffedomstolen og den Europeiske politimyndigheten Europol.

Turneringen inngår i EBT sammendraget og er klassifisert som satelite, den laveste klassifiseringen i EBT. Den første starten koster €99 og re-entry koster €89.

Det er også flere arrangement i byen samtidig som turneringen:
Holland vs. The World
De 3 beste fra Nederland og de 3 beste internasjonale utøverne i kvalifiseringen er kvalifisert til dette arrangementet.
De skal spille bakers finale mellom finalesteg 3 og 4 på finaledagen.

European Trick Shot Masters
8 utøvere, 4 internasjonale og 2 Nederlandske utøvere vil bli invitert på forhånd. De 2 siste plassene vil bli gitt til de som vinner en videokonkurranse før turneringen starter.
Kvartfinale spilles etter siste pulje i kvalifiseringen, semifinale før finalesteg 2 og finale rett før hovedfinalen.

Overnatting
Over til overnatting: Det er svært dyrt og begynner å bli tomt for plasser.

Selv om Haag og Scheveningen har veldig mange hoteller i nærheten så er det allerede en del hoteller som er fulle. Turneringen har heller ingen spesiell hotellavtale og refererer til booking.com.

Benytt bookingsider, sjekk prisen og ta kontakt med hotellet direkte for å be om å få den samme prisen som bookingsidene gir deg. Hotellene vil mer enn gjerne ha 100% av fortjenesten enn at f.eks. hotels.com tar en prosent av den totale prisen. De kan også fort oppgradere deg til et bedre rom for å sørge for at du velger nettopp dem.

Reise
SAS, KLM og Norwegian flyr ofte til Amsterdam og har mange greie mellomlandinger om du ikke er fra verdens navle (kjent som Oslo og omegn).
Det er SAS som kommer best ut når det gjelder pris og bagasje. Både KLM og Norwegian har ikke bagasje med i prisen og må etterbestilles.

Påmelding og mer informasjon finner du på hjemmesiden til turneringen. Har du spilt i Nederland før så er det også mulig å melde seg på via deres påmeldingssystem entriesonline.nl.

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Youth London International

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern