Reise

Adult London International 2017

Hva med en langhelg i London før skolestart for å delta i Adult London International? Billige flybilletter og en flott turnering som byr på gode spillere og en morsom atmosfære.

I en av de få metropolene i verden arrangeres det årlig Adult London International – En bowlingturnering som byr på tøffe forhold og gode utøvere. London er en rolig flytur over havet på ca 2 timer fra Oslo og flybillettene er jevnt over rimelige, selv med mellomlanding(er). Ca 1000kr t/r fra Oslo og 2000kr t/r fra Tromsø med SAS Sport.

Samtidig som turneringen går er det også (ifølge oppsettet) full serierunde i Premier Leauge og lavere divisjoner. Her kan man få topp kvalitet i både bowling, fotball og en storbytur.

Turneringen starter torsdag 17. august og har finaler søndag 20. august. 40 utøvere går videre til finalespillet. 32 spillere fra kvalifiseringen – Beste utøver på sum i seriene 1 til 3 – Beste utøver på sum i seriene 4 til 6 – 2 utøvere med de beste enkeltseriene – 4 fra turbo (høyeste serie + laveste serie = xx).

Det koster £75 for førstestart og £40 for re-entry. £5 for turbo.

Hallen ligger vis-a-vis med Heathrow lufthavn og byr på mange forskjellige hoteller. Turneringen har avtale med IBIS Budget som ligger inntil hallen og de har en spesiell bookingkode som fåes ved forespørsel. Hotellene ved flyplassen er som regel godt lydisolerte mot flystøyene.

Meld deg på via hjemmesiden til turneringen.

Andre nyheter

Youth London International

Frank Selvåg

Scheveningen Dutch Open 2017

Frank Selvåg

Reisetips fra flyplassen under Norgesmesterskapet 2017

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern