European Bowling Tour Reise

EBT #3 Brunswick Euro Challenge 2017

Like utenfor München, nærmere bestemt Unterföhring (10-15 min fra sentrum) arrangeres det årlig en stor turnering i European Bowling Tour. Flere av stjernene i PBA, PWBA og JPBA tar turen til Tyskland for å delta. Blant annet Sean Rash og Parker Bohn III har vært tidlig ute med påmeldingen.

Dream Bowl Palace som hallen heter har hele 52 baner og hver pulje kan ha 104 utøvere. På en “vanlig” pulje med 20 utøvere er det gjerne 1 som har dagen, tenk hva som kan skje når det er 104 som kjemper i pulje etter pulje.

Brunswick Euro Challenge er en “platinium” turnering og kommer du deg blant de 64 som går videre er du garantert en sum på €800. Vinneren vil få €11,400, ca 105,000kr. Beste dame vil i tillegg få €1,200.

Fortsetter under bildet

Petra Stankova i 2016. FOTO: streamforce4bowling

Til München flyr SAS, Lufthansa og Norwegian fra Oslo. Du kommer deg tur/retur fra Oslo for ca 1,700kr torsdag-mandag med SAS.

De offisielle hotellene for turneringen er Feiringapark Hotel og Hotel The K. Feiringapark er ganske overpriset, men har fordelen med at det er bare 15 minutter å gå til hallen. Hotel The K ligger lengre unna og det tar ca 45 minutter å gå til hallen, men har priser som er mer normale. Det er gode kollektive alternativer i retning sentrum og å sjekke hotell på andre steder kan være besparende både for kostnaden for hotell og transport.

All informasjon rundt påmelding og fullstendige priser for hotellene finner du på turneringens hjemmeside.

Dream Bowl Palace. FOTO: Brunswick Euro Challenge

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Youth London International

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern