European Bowling Tour Reise

EBT #1 Brunswick Ballmaster Open

Den første turneringen i European Bowling Tour 2017 og det er også en av de største i Europa. Turneringen er i kategorien “platinium” og dette året er det 47. året på rad den arrangeres i den berømte bowlinghallen Tali like utenfor Helsinki. Første pulje er 6. januar og går kontinuerlig frem til 14. januar med finaler 15. januar.

Kommer du deg blant de 54 som går videre til finalespill er du garantert en premie på €1,000 og ender du på topp kan du le hele veien til banken med en sjekk på €12,000, ca 110,000 kroner.

Det skal midlertidig holde hardt når kremen av utøvere tar turen til julenissens hjemland.

Fortsetter under bildet

Tali Bowling
Tali Bowling i Finland.

Tenker du på å ta turen på nyåret? Kostnaden for å fly til Helsinki er ikke allverden. Både Bergen og Oslo tilbyr direkterute til den finske hovedstaden.
Startkostnadene varierer mellom €60-€190 og reentry mellom €80-€150, alt ettersom hvor tidlig i turneringen du velger å spille. Den siste helga er naturligvis den dyreste.

Den offisielle hotellet er Hilton Helsinki Strand. Grunn til å tro at et Hilton hotell er av den dyre sorten, men du finner mange gode og rimeligere alternativer på hotellsider og lignende. En fordel er at det er arrangert shuttle mellom hotellet og bowlinghallen.
Taxi eller leiebil vil ikke svi så mye heller om man velger et annet hotell.

Se fullstendig plakat her. Der finner du også informasjon om hvordan du melder deg på.

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Youth London International

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern