European Bowling Tour

Skandinaviske rankingvinnere i EBT 2017

Den siste delturneringen i European Bowling Tour er over, og rankingvinnerne for 2017 er over.

Ingen kunne ta fra svenske Jenny Wegner førsteplassen foran den siste turneringen som var Norwegian Open by Brunswick. Hun stilte heller ikke til start og kunne bare se på hvem de andre 7 som kvalifiserer seg til EBT Masters ble.

Ida Andersson og Cajsa Wegner, begge fra Sverige, kom på 2. og 3. plass. Daphne Tan fra Singapore på 4. plass, nederlandske Maxime de Rooij på 5., Sanna Pasanen fra Finland på 6. plass, Britt Brøndstedt fra Danmark på 7. plass og Alida Molander fra Sverige på 8. plass.

For herrene klarte Carsten Warming Hansen fra Danmark å beholde 1. plassen. Pontus Andersson tok 2. plassen med Dominic Barret fra England på 3. plass.
Martin Larsen på 4. plass, Francois Louw på 5. plass, Stuart Williams på 6. plass, Francois Lavoie på 7. plass og Richard Teece på 8. plass.

Full kræsj til EBT Masters
EBT Masters arrangeres dagen etter Hammer Bronzen Schietspoel, som opprinnelig skulle avholdes i februar.

Grunnet at bowlinghallen i Tilburg ikke blir bygget ferdig i tide er turneringen utsatt til april og har finale 22. april, og EBT Masters vil spilles mandag 23. april.
Kvartfinalene i PBA Leauge spilles direkte på ESPN i USA 22. april og kræsjer dermed med EBT Masters.

Tett på samtlige utøvere som er kvalifisert for herrene til EBT Masters skal spille i USA den helga og må trekke seg fra EBT Masters. Man fyller da inn de plassene fra 9. plass og nedover for å få med 8 utøvere iht regelverket.
Spørs om kanskje ikke European Tenpin Bowling Federation (ETBF) bør revurdere datoen til EBT Masters.

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Sammendrag av året så langt

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern