European Bowling Tour

Pontus Andersson vant i München

Den svenske U-21 verdensmesteren Pontus Andersson tok seieren i den siste EBT sommerturneringen.

Pontus Andersson tar sin første EBT tittel i Track Dream-Bowl Palace Open. Dette er den andre European Bowling Tour turneringen som finner sted i München denne sesongen.

Svensken var i selskap med Richard Teece fra England i siste finalerunde. De hadde med seg scoren fra tidligere spill og Pontus hadde en ledelse på 34 poeng før siste serie.
Han gjorde jobben med å spare oppsettene som ble satt igjen og holdt Richard ute av kampen.

Richard Teece
Veien ble for lang i siste serie for Richard som tok 2. plassen bak Pontus. FOTO: streamforce4bowling

Cutten for å komme seg til finalespill blant de 34 fra resultatlista (+14 andre fra diverse sidekvalifiseringer) ble på 1285.

Sverige neste stopp
Ingar Gabrielsen fra Polar Team BK var eneste norske innslag i München denne helga. Han har vært på bowlingferie og spilte en seniorturnering i Stuttgart før han kom hit.
1232 ble beste start på Ingar og han endte på 74. plass.

Det er i underkant av 1 måned igjen til neste turnering i EBT: Storm Lucky Larsen Masters i Malmö. Den turneringen inngår også i World Bowling Tour og flere av de aller mest profilerte utøverne fra verden skal delta, blant annet Jason Belmonte fra Australia og Danielle McEwans fra USA.

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Sammendrag av året så langt

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern