European Bowling Tour Norge

Nordmenn til Brunswick Ballmaster Open

Brunswick Ballmaster Open som startet 6. januar går nå inn i finalehelga. Mange tilreisende kom i går og en del kommer i dag for å spille de siste puljene innledende.

Klokken 13:00 i dag norsk tid skal Ingar Gabrielsen, John Øyvind Hafeld og Håvar Wolden Skog spille sin første start i Ballmaster. Turneringens nettside viser ikke hvem som er påmeldt og når, så pr. nå er det all info BowlingNytt har.

Livestream  Turneringsside

Svenske i tet
432 utøvere har hittill gjort sitt beste for å komme inn blant de 44 som går videre til finalespill (+6 fra pulje 1-9 og 4 fra desperado). Markus Jansson som har spilt ligaspill i Norge fra 2013-15 leder med 1491. Svensken åpnet sterkt med 2×268 og 289!

Joonas Jähi har spilt 300 serie, det samme har også Marhall Kent fra USA gjort. De begge ligger på henholdsvis 9. og 10. plass.

Cutten er før fredag på 1309 og det gjenstår 6 puljer. Hver pulje kan ta 72 utøvere, så det blir spennende på lørdagskveld.

Vil du reise på en EBT turnering? Brunswick Eurochallenge arrangeres i midten av mars og det er flere nordmenn påmeldt.

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern