European Bowling Tour Professional Bowlers Association World Bowling Tour

Dominic Barrett vinner WBT Brunswick Euro Challenge

En hærskare med skandinavere i Tyskland denne helga, men det var en engelskmann ved navn Dominic Barrett som tok seieren.

Det er nesten 3 år siden Dominic Barrett sist var på toppen av pallen i en PBA turnering. Brunswick Euro Challenge er med i PBA, World Bowling Tour og European Bowling Tour sitt sammendrag. Briten vant Qatar Open i 2014 sist.

Dominic var toppseedet i stegfinalen og måtte se landsmannen Stuart Williams spille mot Thailands Jojoe Yannaphon i semifinalen. En utrolig spennende semifinale som endte 204-204 og måtte ut i roll-off med 1 slag. Yannaphon vant roll-offen 10-9 og skulle da opp mot Barrett i finale.

I finalen fikk Yannaphon en åpen sisterute med 8-10 split og ga seieren til Barrett. Seieren ga €11,400 (ca. 110,000 NOK) i kassa.

Mange fra Skandinavia
Det Svenska Bowlingförbundet gjorde et overslag på at det var rundt 50 svensker som hadde tatt turen til München for å delta i turneringen.
Fra Norge var det 10 utøvere, Danmark 9 utøvere, Finland med 11 utøvere og Island med 7 utøvere.

Pontus Andersson ble beste skandinaver i kvalifiseringen med 1522. Finnen Tomas Käyhkö var rett bak med 1489.

Tim Mack
Legenden Tim Mack tok på seg bowlingskoene for en sjelden gang. Amerikaneren hadde store smerter under spill og kom ikke langt. Foto: streamforce4bowling.com

Cutten til topp 50 for å gå videre til finalespill ble på utrolige 1415 og ingen av våre nordmenn klarte det. Nærmest ble Glenn Morten Pedersen med 1365 på 106. plass.

Se flere bilder under turneringen på Brunswick Euro Challenges Facebookside.

Andre nyheter

Britisk seier i U.S. Open

Frank Selvåg

Major Mika i PBA Hall of Fame

Frank Selvåg

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern