Europa

ECC (European Champions Cup) 2017 flyttes bort fra Tyrkia

Det har lenge ligget i kortene og BowlingNytt har visst dette lenge. ECC som skulle arrangeres i Ankara, Tyrkia denne høsten flyttes.

Tyrkia har hatt veldig mye uroligheter i landet den siste tiden. BowlingNytt erfarer var det allerede tidlig i fjor høst at ETBF bestemte seg for å flytte ECC til et annet land. Tiden mellom da og nå har vært brukt til å finne en ny hall som på kort varsel kunne organisere seg.

I 2010 vant Svein Åke Ek European Champions Cup etter en spennende finale

Kilder har fortalt at Norges Bowlingforbund fikk ganske tidlig en forespørsel om å ta over mesterskapet, men det ble trolig for kort tid til å samle sammen enhetene. ETBF fortsatte letingen og landet på stedet som arrangerte for 14 år siden.

Den ærverdige hallen Plus Bowling i Wien ble til slutt ny destinasjon for European Champions Cup. Østerrikerne sa tidlig i sesongen at EBT Gold turneringen Vienna Open blir lagt ned og er trolig en av de bedre arrangørene som ETBF kunne håpe på.

Norgesmester for herrer og damer er kvalifisert til ECC. Hvert land kan sende 1 herre og 1 dame. Regjerende mestere (Cajsa Wegner fra Sverige og Jaroslav Lorenc fra Tsjekkia) er automatisk kvalifisert.

Mesterskapet arrangeres 23. til 29. oktober.

Andre nyheter

Kyle Troup slo Jason Belmonte i finalen

Frank Selvåg

EBT i 2019 blir større

Frank Selvåg

Youth London International

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern