Europa Norge

Åke Ek på 2. plass i Spania

Landslagstrener for U-23 Svein Åke Ek spurtet inn til en 2. plass i “V International Open City of Torrevieja”. Sami Konsteri fra Finland ledet fra innledende og vant turneringen til slutt.
Åke hadde problemer med både avreise til Spania da flyet ble innstilt til et døgn senere og i innledende spill. Han kvalifiserte seg inn som nummer 21 av 22 som gikk videre til finalespill etter å ha spilt 1273 i går kveld.

Øyvin Kulseng kom seg også til finalespill etter å ha spilt 1312 innledende og lå på 11. plass. 20 åringen gikk helt inn til PP finale og endte til slutt på 4. plass.

akemedaljeinnlegg
Åke Ek under premieutdelingen. FOTO: Privat

Kjell Roald Monsen var beste nordmann innledende med sin 6. plass. Brian Kjær 16. plass innledende og Lasse Ingebrigtsen på 20. plass innledende. Sammen med Åke og Øyvin var det de som gikk videre til finalespill.

Utenfor finalespill endte Tore Rokkones på 23. plass, Patrick G. Emblem på 29. plass, Einar Kulseng på 65. plass, Helge Brochmann på 90. plass, Oddvar Severinsen på 106. plass.

Artikkelen oppdateres
akeoyvindinnlegg
Øyvin Kulseng og Svein Åke Ek. FOTO: Privat

Andre nyheter

I år som i fjor: Trondheim BK er Norgesmestere for lag

Frank Selvåg

NM LIVE

Frank Selvåg

Ingen endring på toppen

Frank Selvåg

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en god og skreddersydd opplevelse. Du kan når som helst skru det av i nettleseren din. OK Les Mer

Personvern